Våra Styrelsemedlemmar yttrar sig –

 

– om sina drivkrafter

bild av Birgita Törne

Birgitta Törne, Ordförande

 

Birgitta Törne: Ordförande

”Gagnef är i takt med tiden – distansjobb, fiber, pendling, mobila jobb, lokal välfärd och många roliga föreningar.”

Ordförande för andra gången, sedan 2009.

Flottbroområdet är navet som föreningens verksamhet kretsar kring. Vi förvaltar området och gör det tillgängligt för Gagnefsbor att vistas i och njuta av miljön, god mat och fiske.

  

Inger Jansson, medlem

Inger Jansson, Sekreterare/Eventansvarig

Inger Jansson, Julmarknadsansvarig, Jag gillar att vara aktiv på plats, driva och få saker på plats snabbt och effektivt. Anledningen till att jag är aktiv i Gagnefs Intresseförening är för att det händer så många roliga saker! Gillar att vara med och utveckla bygden.

Ed Paulette, Vice Ordföranade

Ed Paulette, Vice Ordförande

Ed Paulette, vice ordförandeEd Paulette, vice ordförande. När jag kom till Sverige på besök för första gången som nygift, sov jag andra natten i det huset där jag nu bor i Gagnef. I USA hade vi haft ett civilt bröllop i Sverige, som i enlighet med svenska traditioner—kyrkbröllop och sen dans på bryggan till spelmansmusik med många gäster i gangskläder och andra folkdräkter. Det lämnade ett stark intryck. Traditionerna i Gagnef, landskapet och kulturen i Dalarna har blivit en del av min vardag och helg, säsong för säsong. Det känns rätt och naturligt att arbeta med andra som också vill främja det bästa av det gamla och, försiktig, utveckla denna bygd så att Gagnef kan fortsätta att vara det vackraste och bästa ställe man kan bo i .