Flottbrokvällar 2021: Onsdagar från och med 7 juli!

Program för 2021, Gagnefs Intresseförening (per 6 augusti 2021)

Alla är välkomna till alla aktiviteter! Har du funderingar eller förslag på andra aktiviteter, så kontakta någon av personerna längst ner på sidan. Scenen är för det mesta ledig om du vill använda den!

Vi följer regelverket kring Corona-restriktionerna och kommer självklart att se till att samtliga av våra aktiviteter sker på ett Corona-säkert sätt.


Vi planerar för och hoppas det blir möjligt med våra arrangemang, inklusive flottbrokvällarna i sommar, men dessa kan tyvärr bli inställda med kort varsel pga. rådande Corona-restriktioner. Valborgfirandet ställdes tyvärr in även i år.

Våren och sommaren 2021

Valbofirandet vart även i år inställd pga. rådande omständigheter. Vi har utfört en hel del åtgärder på flottbro-området under våren med bryggorna, röjning etc. Samt sjösatt föreningens roddbåt! Kosläpp i hagen skulle ske i slutet av maj . Innan kvigorna kommer är hagen öppen för promenader. Tänk på att kvigorna som kommer dit är ovana med folk och hundar mm. Ja de är ovana vid platsen framför allt. De är som bebisar och lär sig vartefter. Men de brukar vara skygga och dra sig undan från människor.

Kvigorna kom i slutet av juni och har gjort ett bra jobb. Nu är de flyttade till hagen intill, där det brukade gå hästar, så nu är det kvig-fritt i hagen där stigen upp till Minnesstugan går.

Restriktionerna har ändrats från 1 juli till att 600 personer får samlas utomhus om sittplatser saknas. Att arrangera dans är inte tillåtet.

Flottbrokvällarna är tillbaka!

7 juli (onsdag) kl. 19-21                   Flottbrokväll Viktor och Ingemar Ihlis

14 juli (onsdag) kl. 19-21                 Flottbrokväll Caféorkestern från Leksand, blandad repertoar för olika åldrar

21 juli (onsdag) kl. 19-21                 Flottbrokväll Popnix Klassiskt från 30-talet till nutid, cirka 400 personer kom och betalade inträde, fantastiskt!

28 juli (onsdag) kl. 19-21                 Flottbrokväll Hovkvartetten Igenkända låtar från 30-talet och framåt. Bra med folk, dock började det regna vid fem i nio, tyvärr.

4 augusti (onsdag) kl 19-21             Flottbrokväll Beznas Shadows look alike, cirka 150 personer kom och såg och lyssnade, orkestern hade inte spelat sedan februari 2020. Sedan kom Coronan. En uppskattad föreställning.

11 augusti (onsdag) kl 19-21           OBS ändrat till Johan & Co, ett nytt band som spelar jazz, blues, andras och egna låtar Inträde 60:-

18 augusti (onsdag) kl 19-21 De glada musikanterna från olika byar i Gagnef spelar med nyckelharpa, gitarr, dragspel mm. Inträde 60:-

29 augusti kl 15 upplåter vi scenen till Ann-Sofie Jonsson och hennes artister som framför musik och underhållning till förmån för behövande dvs intäkterna kommer att ges bort till något angeläget stöd. Välkomna då! Kollekt kommer att tas upp.

se (20+) Det händer i Gagnef | Facebook

Höst/Vinter 2021

12–13 september (lö-sö) 8–16        Inställt! Städning av Flottbroområdet inför vintern. Reparation/Utbyte av trappen, frivilliga kan höra av sig till Leif Malm 070-340 77 00 för att få veta mera.

16 oktober (lö-sö) 8–10                 Upptag av båtar och bommar, vintersäkra scenen med stag

19–20 december (lö-sö) 14–18       Vi planerar för julmarknad i Gagnefs kyrkby.

Uppstigning med helikopter med Helinord AB. Många kom och gjorde uppstigning måndag den 2 augusti. Vädret skötte sig bra, inte bara moln och regn.

OBS! ytterligare aktiviteter kan bli aktuella, av utomstående såväl som av medlemmar. Information kommer i största möjliga mån att finnas på vår Facebook och Instagram samt på vår hemsida.

Senaste nytt om vad som händer publicerar vi på vår Facebooksida och på Instagram. “Det händer i Gagnef” på Facebook har bra info.
Följ oss och gilla oss gärna där!
Kontaktinformation
Vi finns här: www.gagnefsintresse.se  samt på Facebook och Instagram: Gagnefs Intresseförening.
Mailadress till föreningen: torneb@hotmail.com

Kontaktpersoner för

Allmänna frågor/styrelsen:                         Birgitta Törne              070–724 55 36

Flottbrocaféet, båtplatser, båtutlåning Tommy Åsell               070–618 30 91


Båtplatser, uthyrning:                    Birgitta Törne         070–724 55 36   

Sociala medier:                                          Håkan A Sundberg   073–992 16 00

Frågor kring årets program:                         Birgitta Törne           070–734 55 36

Frågor kring flottbrokvällarna:                      Birgitta Törne         070–724 55 36