Ordföranden har ordet

Hej!

Här skriver jag som ordförande några rader när det händer saker i föreningen som är bra att veta.

Planeringen av Flottbrokvällarna sker under hela året. Framåt vårsidan klarnar det och en lista med artister fastställs. Vi har haft med många olika artister genom åren.

Ett plankdäck byggdes 2018, för att vara dels dansgolv, dels golv för servering av matgäster som kommer att kunna sitta under tak och i lä för ett stort tält som sätts upp där.

Kommentera gärna eller häng med i diskussionen på Facebook.

Arbete med att införa fiber för bättre uppkoppling till Internet är igång på bred front genom Dala Energis planerade utbyggnad och att byarna har startat upp ekonomiska föreningar som också jobbar med att övertyga boenden om fördelen med snabb uppkoppling. Bra kommunikationer är en förutsättning för att nå andra människor och företag. Jobba hemifrån, javisst nu blir det enklare än vad det är idag.

Vi brukar alltid fira Valborg och ha en brasa på flottbroområdet. Frågan om att ha – eller undvika – fyrverkeri pågår.

På caféet serveras thaimat som lagas till online så att säga, dvs. direkt efter beställning. Vardagar serveras buffémat dvs flera rätter som man tar av själv. Maten är fräsch och mycket god, min mage mår gott när jag ätit där! Som medlem får man 10% rabatt. Eller om man bara vill ta en fika. Sommarsäsongen kan man äta glass också.  Säkrast att ringa 073-525 90 01 för att beställa mat.

Vi sköter och röjer marken på Flottbroområdet, det gör vi på våren och i slutet av september. Den gamla ishockeyarenan är nu omgjord till parkeringsplats för att rymma alla bilar som publiken har. Hagmarken betesröjs och till våren kommer Österfors farm att hålla ett antal ungdjur där. Harris hästar och ett antal får har egen hage. Allan Eriksson, vår trogne vän har tillsammans med Einar Hane satt upp handledare längs stigen i söder.

Vi har en kassör, Tommy, som också driver thairestaurangen.

Hör av dig om du vill engagera dig i föreningen!

Du når mig på 070-724 55 36, mail: torneb@hotmail.com eller vice ordföranden Ed Paulette på 0765 999 313.

Välkommen att höra av dig!

Birgitta Törne