Ordföranden har ordet

Hej!

Här skriver jag som vice ordförande några rader när det händer saker i föreningen som är bra att veta.

Planeringen av Flottbrokvällarna sker under hela året. Framåt vårsidan klarnar det och en lista med artister fastställs. Vi har haft med många olika artister genom åren.

Ett plankdäck planeras bli byggt i augusti, för att vara dels dansgolv, dels golv för servering av matgäster som kommer att kunna sitta under tak och i lä för ett stort tält som sätts upp där.

Kommentera gärna eller häng med i diskussionen på Facebook.

Arbete med att införa fiber för bättre uppkoppling till Internet är igång på bred front genom Dala Energis planerade utbyggnad och att byarna har startat upp ekonomiska föreningar som också jobbar med att övertyga boenden om fördelen med snabb uppkoppling. Bra kommunikationer är en förutsättning för att nå andra människor och företag. Jobba hemifrån, javisst nu blir det enklare än vad det är idag.

Efter årsmötet i den 19:e mars drog arbetet med planering inför Valborg och sommarens Flottbrokvällar igång. Valborg 2017 var en trevlig kväll för alla, bra väder gjorde att besökarna njöt av körsång, fyrverkeri och brasa. I år hade vi tyst fyrverkeri men tyvärr lyfte inte raketerna så högt.

På caféet serveras thaimat som lagas till online så att säga, dvs. direkt efter beställning. Vardagar serveras buffémat dvs flera rätter som man tar av själv. Maten är fräsch och mycket god, min mage mår gott när jag ätit där! Som medlem får man 10% rabatt. Eller om man bara vill ta en fika. Sommarsäsongen kan man äta glass också.  Säkrast att ringa 073-525 90 01 för att beställa mat!

Vi måste alltid röja på Flottbroområdet, det gör vi på våren och i slutet av september. Den gamla ishockeyarenan är nu omgjord till parkeringsplats för att rymma alla bilar som publiken har. Hagmarken betesröjs och till våren kommer Österfors farm att hålla ett antal ungdjur där. Harris hästar och ett antal får har egen hage. Tillfällig camping blir möjlig.  Allan Eriksson, vår trogne vän har tillsammans med Einar Hane satt upp handledare längs stigen i söder.

Vi har en ny kassör, det är Tommy som också driver thairestaurangen.

Är du ung och saknar referenser lovar jag att det här är ett bra sätt att komma vidare mot ett fast jobb. Hör av dig om du vill jobba med oss!

Du når mig på 070-724 55 36, mail: torneb@hotmail.com eller vice ordföranden Ed Paulette på 0765 999 313.

Välkommen att höra av dig!

Birgitta Törne