Ordföranden har ordet

-Hej!

Här skriver jag som ordförande några rader när det händer saker i föreningen som är bra att veta.

I april blev det mycket jobb inför Valborg som vi firade med musik, tal och eldning av vårdkasen, allt nere vid Flottbrocaféet. Fiskdamm och Tommy på caféet ordnade med grillkorv och bröd.

2021 hade vi 7 st Flottbrokvällar med gott resultat, många i publiken och en hel del inkomst för föreningen. Nu 2022 planerar vi för något färre kvällar 4 st med början 6 juli med Blue river från Falun, 13 juli Besnaz, 20 juli Rick Titrö, 27 juli Popnix. Konserterna börjar alltid kl 19 och slutar kl 21. Ann-Sofie Johnsson kommer att ordna en egen konsert med olika artister, datum är ännu okänt. Kom i god tid, vi tar upp entréavgift både vid huvudentrén och vid P-platsen vid scenen.

Alla båtplatser blev uthyrda för 2021. Intresserad? Hör av dig så ställer vi dig i kö.

Föreningen har en egen roddbåt som du som medlem får boka gratis, ring 073-525 90 01 för tiden 15 maj – 15 september.

Kommentera gärna eller häng med i diskussionen på Facebook.

På caféet serveras thaimat som lagas till direkt så att säga, dvs. direkt efter beställning. Caféet är öppet alla dagar utom måndagar. Redan nu serveras buffémat från kl 11-18 dvs flera rätter som man tar av själv. Maten är fräsch och mycket god, min mage mår gott när jag ätit där! Eller om man bara vill ta en fika. Sommarsäsongen kan man äta glass också. Nu med skopglass, säkert mycket god, Sia:s. Säkrast att ringa 073-525 90 01 för att beställa mat annars kan väntetiden bli lång. Många hämtar mat och tar hem.

Vi sköter och röjer marken på Flottbroområdet, det gör vi på våren och i september. Den gamla ishockeyarenan är omgjord till parkeringsplats för att rymma alla bilar som publiken har. Hagmarken betesröjs och under sommaren håller Österfors farm ett antal ungdjur där. Harris hästar har egen hage.

Föreningen behöver en person som kan sköta bokföringen löpande. Vi använder datahjälpmedel för att sköta bokföringen som då är kopplat till vårt bankkonto, det gör bokföringen enkel och resultatet blir bra. För dig som är ung är arbetet en merit när du söker jobb, det visar att du vill lära dig saker och utvecklas. Funderar du på att ha eget företag så ingår alltid att man måste sköta bokföringen, tänk på det!

Det finns tankar om att ordna en grupp som vill odla grönsaker och blommor på området. Hör av dig till mig så får du veta mer.

Hör av dig om du vill engagera dig i föreningen, delta i styrelsearbete eller annat.

Du når mig på 070-724 55 36, mail: torneb@hotmail.com.

Välkommen att höra av dig!

Birgitta Törne