Senaste nytt 2022-11-08

Hej igen, så är hösten snart slut, det blir kyligare på nätterna, snart blir det vinter.

Nu finns en lekställning för barn som byggts med hjälp av de pengar som Leksands sparbank så vänligt har gett oss. Vi fortsätter i vår med gungställning. Hör av dig om du har något bra förslag vad vi kan göra mer!

Idag fick vi hjälp av Grånsgården Lantbruk AB med att sprida gruset med kvalitet 0/18 17,2 ton som Hellkvist grus levererade på parkeringsytan på eftermiddagen. Nu är hela parkeringsytan belagd och de stora tjälskotten har fyllts med grus. Det ser väldigt platt ut nu!

Leif Malm, jag och Nils Roos var där och rensade, spred och packade i ett par timmar. Nils körde en midjestyrd traktor som besparade oss mycket slit. Sedan blev det fika på Flottbrocaféet, tack Kahnitta för det!

På gång är också konsert i Lindberghallen med POPNIX den 19 november kl 17-19. Biljetter kan bokas på Visit DAlarna eller så köper man vid ingången i mån av plats. Pris 225 kr per person.

Planer finns också för att i samarbete med ICA Gagnefshallen ordna med Julmarknad lördag den 10 december vid ICA Gagnefshallen mellan kl 14 och 18. Hör av dig till mig om du är intresserad, mail torneb@hotmail.com.

Vänligen

Birgitta Törne Ordförande

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *